Facaderenovering udføres af professionelle fagfolk

Trænger dit hus til et ansigtsløft? Så tag en snak med os omkring en facaderenovering.

Hos Murerspecialisterne Nørager & Nørager ApS stiller vi vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår så smuk og indbydende, som den burde.

Vi reetablerer, renser, og reparerer facader på parcelhuse, villaer, beboelsesejendomme og kontorer nord for København.

Vi kører blandt andet ud til kunder i Ballerup, Skovlunde og Herlev, men vi kører også til Hellerup, Gentofte og andre omkringliggende områder.

Vi har fokus på det gode håndværk

Vi er et kvalitetsorienteret murerfirma, og vi har mange års erfaring inden for renovering af facade. Vi lægger vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet.

Vi kan desuden klare alle former for facaderenovering, lige fra mindre vedligeholdelse af facaden til større udskiftninger af murværk og bygningsdele, som vi udfører til konkurrencedygtige priser.

Hvad koster facaderenovering?

Vores pris på facaderenovering afhænger blandt andet af, hvilken type renovering der er tale om, og hvor omfattende den er.

Skal du for eksempel have udført en omfattende renovering af hele facaden, eller er det kun dele af den, der trænger til at blive repareret?

Kontakt os for uddybende informationer og en vurdering af dit hus

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere informationer.

Vi kommer desuden gerne forbi din adresse for at vurdere husets facade, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på den nødvendige facaderenovering til dig.

Kontakt os på telefon:  61 31 08 69 eller 31 16 41 09 eller skriv til vores e-mail: info@murerspecialisterne.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det.

​få et gratis tilbud på din næste mureropgave!

Kontakt os gerne for et gratis, uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg MurerSpecialisterne Nørager & Nørager på Facebook

Følg os og få større indblik i din murers hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

Om firmaet

Hos Murerspecialisterne Nørager & Nørager ApS er vi et kvalitetsorienteret murerfirma med stolthed i vores håndværk. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

facebook

nørager & nørager

​C/O Boligdesigneren, Farverland 5, Hal N., 2600 Glostrup

Man - Søn: 24 timers service